Declaratii de Avere 2014

Jul 5, 2016

Voteaza legal


CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI INFORMARE

VOTEAZĂ LEGAL!

CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI INFORMARE

- alegerile pentru Președintele României -

 

În contextul desfăşurării alegerilor pentru Președintele României, Ministerul Afacerilor Interne are responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru asigurarea unor alegeri corecte, în conformitate cu legislația în vigoare.

Pentru asigurarea unui informări corespunzătoare a cetățenilor cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei electorale, Ministerul Afacerilor Interne a iniţiat campania de prevenire și informare a cetăţenilor „Votează legal!”. Aceasta se va derula la nivel național, începând cu data de 3 octombrie, pe tot parcursul procesului electoral.

În cadrul acestei campanii, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost realizate 40.000 de afişe cu mesajul campaniei, un spot tv, un spot radio şi mai multe bannere web.

Materialele de promovare a campaniei au fost distribuite în toate unitățile subordonate Ministerului Afacerilor Interne care, prin natura atribuțiilor, pot informa un număr mare de cetățeni: secțiile de poliție, serviciile publice comunitare de evidență a populației, de eliberare a pașapoartelor, serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor. Afișele vor fi postate și la toate secțiile de votare din țară.

Demersului nostru s-au alăturat posturi de televiziune și radio, publicații centrale și locale, cât și alte instituții publice sau private, astfel încât veți regăsi mesajele campaniei, atât în massmedia, cât și în spații publice, mijloace de transport în comun, gări și aeroporturi etc. Campania de prevenire și informare „Votează legal!” se derulează inclusiv pe internet.

Pentru sesizarea unei fapte care contravine legislației electorale, sunați la numărul unic de urgență 112 ! Pentru mai multe detalii despre sancțiunile prevăzute de legislația electorală, consultați documentul contravenții și infracțiuni electorale din această secțiune.

Informatii utile

21Mar2019
SIPOCA35

Detalii +
05Jul2016
Voteaza legal

CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI INFORMARE

Detalii +